Vissza az oldal tetejére

Isten a haverom

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Szó Kiadó

Harmincéves helyes fickó, és Isten a legjobb barátja. Ami rendszerint nagyon jól jön az embernek, de főleg akkor, ha álmai nőjével találkozik, aki a Sorbonne hallgatója, míg ő maga csak egyszerű eladó egy szexshopban.

"E történet nulladik évében két személlyel találkoztam, akik fenekestől felforgatták az életemet: Istennel és Alice-szal.

Az Isten, nos, Ő elképesztő, mindenható, figyelmes, törődik az emberekkel, és néha meglepő humorérzékről tesz tanúságot.

Alice pszichológushallgató, aki örökre rabul ejtette a szívemet, amikor először rám pillantott. A szerelmünk olyan páratlan, egyedül való és erős, hogy minden perce ritka kincs, és gyökeresen megváltoztatja azt, aki átéli.

És az Isten? Beszélgetek vele, nevetünk, elmélkedünk és vitatkozunk, s Ő mindig velem van, életem legsötétebb perceiben is. Isten olyan szórakoztató és elbűvölő haver, hogy sokszor elfelejtem, ki is Ő. Bár egy kérdés vele kapcsolatban még válaszra vár: miért én? Miért engem választott az összes ember közül a legjobb barátjának?"


Eredeti cím : Dieu est un pote á moi
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639870130
ISBN : 9639870130
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 224
Méret [mm] : 120 x 200 x 15
Tömeg [g] : 160 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek