Vissza az oldal tetejére

Isten bölcsessége kisfiúknak

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Biztosan van a környezetedben olyan kisfiú, akivel megoszthatod Isten bölcsességének a Példabeszédek könyvéből származó ajándékát, és akivel együtt ünnepelheted az istenfélő ember jellemét és erényeit. Ahogy együtt olvassátok a vidám verseket, melyek bemutatják az ilyen ember bölcsességét és erejét, fel fogja fedezni, mennyire különleges ő Isten gyermekeként.

A szerzők, Jim és Elizabeth George a Biblia tanításának szentelték életüket. Jim 25 évig különféle lelkészi tevékenységeket látott el, és 10 éve tanít a Master"s Seminary lelkészképzőben. Ő a szerzője az A Man After God"s Own Heart (Az Isten szíve szerint való férfi) című könyvnek. Elisabeth számtalan könyve áll az eladási listák élén, például a God"s Wisdom for Little Girls (Isten bölcsessége kislányoknak) és az A Woman After God"s Own Heart (Az Isten szíve szerint való nő) címűek. Jimnek és Elizabethnek két, családos lánya, és öt unokája van.

Judy Luenebrick díjnyertes vízfestményei gyönyörűen mutatják be Isten teremtményeinek bőségét és báját. Judy illusztrálta a gyerekeknek szóló, óriási könyvsikert, a God"s Wisdom for Little Girls (Isten bölcsessége kislányoknak) címűt. Judy mint feleség és anya festményein szívesen ábrázolja az otthon és a család melegét. Judynak és férjének, Donnak van egy fia, és Kaliforniában élnek.


Eredeti cím : God"s Wisdom for Little Boys
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789633703489
ISBN : 9633703489
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 48
Méret [mm] : 260 x 210 x 11
Tömeg [g] : 460 Tovább...

Ár: 1899 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek