Vissza az oldal tetejére

JavaScript 1.5 kliens oldalon

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: BBS-INFO Kiadó

Jelen könyv elsősorban azoknak a weblapfejlesztőknek készült, akik már rendelkeznek a HTML szerkesztésének forrásszintű ismereteivel (nem pusztán szerkesztőprogramokra alapoznak), és szeretnék honlapjaikat életre kelteni, dinamikus tartalmat belecsempészni, uralni akarják a böngésző ablakának minden részét, vagy speciális effektusokkal kívánnak látogatókat vonzani oldalaikra.
Haszonnal forgathatják a könyvet azok is, akiknek konkrét igényük van a honlapjukkal kapcsolatban, de nem tudják megvalósítani elképzeléseiket, esetleg még a szükséges eszközben (script) sem biztosak. Ilyen lehet például az az igény, hogy ketyegjen egy óra a weblapon, jelezze ki a dátumot, netán a szilveszterhez közeledvén az évből hátralevő napokat, írja ki a mai népvnapokat, esetleg a betűk írógép-effektussal potyogjanak, vagy időzítve nyíljon meg egy új böngészőablak.
A könyv a JavaScript legújabb, 1.5-ös verziójára alapoz, a régebbi verzióktól való eltérésekre külön felhívva a figyelmet. A leghosszabb fejezet az egyes nyelvi elemeken keresztül mutatja be a nyelvet, így mintegy referenciaként is használható. A kezdők megtanulhatják, hogyan kell elindulniuk a JavaScript első ösvényein, a haladók pedig a komolyabb technikai megoldásokban mélyedhetnek el. Előbbihez a Fejlesztés lépésről lépésre, utóbbihoz a JavaScript Példatár nyújt segítséget. A könyv végére érve megtanulhatjuk a nyelv elméletét és gyakorlatát, így valóban dinamikussá tehetjük weblapjainkat.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789638639233
ISBN : 9638639237
Megjelenés : 2004.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 188
Méret [mm] : 165 x 235 x 10
Tömeg [g] : 310 Tovább...

Ár: 2755 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek