Vissza az oldal tetejére

Jó reggelt délben

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: I.A.T. Kiadó

Az író második "nagy dobása" ez a könyv. Az előző regényből megismert szereplők kalauzolnak át egy olyan Európán, amely merőben különbözik attól a nemzetek közötti és fölötti integrációtól, amit annak idején a politikusok, közgazdászok, filozófusok és egyéb gondolkodók megálmodtak.

Lovas Lajos egyszerűen másképp látja a jövő Európáját. Ebben a világban a népek megőrizték egyedi vonásaikat, a legnépszerűbb államforma a királyság, és végre bizonyosságot szerezhetünk arról is, hogy a delfinek intelligens lények, és ennek hangot is adnak. Delfinszemmel nevetséges, de kétségkívül érdekes lényeknek bizonyulunk mi, emberek. Kardszárnyú főhősünk, többek között megállapítja, hogy nyeszlettek vagyunk, nem tudunk rendesen halat enni és közöttünk a legértelmesebb a Mesterséges Intelligencia.

A bonyodalom a brit korona eltűnésével veszi kezdetét, és számos abszurd kalandot élhetünk át az új Európában, Egy kis kínai és mongóliai kitérő után a szereplőkkel együtt végigszáguldunk Rómán, Krakkón és Londonon. Itt dől el végül az Európai Unió sorsa is.

Dőljünk hátra, engedjük el magunkat, és hasonlítsuk össze az író által megálmodott jövő Unióját mostani, talán nem eléggé optimista elvárásainkkal.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789638771643
ISBN : 9638771643
Megjelenés : 2007.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 152
Méret [mm] : 120 x 190 x 13
Tömeg [g] : 160 Tovább...

Ár: 1895 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek