Vissza az oldal tetejére

Johnny Depp

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
A ,,legszexisebb férfi,, címet elnyert színész hiteles életrajza színes és fekete-fehér fényképekkel illusztrálva kínál részletes információkat Depp magánéletéről és filmjeinek kulisszatitkairól, beleértve rendkívül népszerű szerepét Jack Sparrow kapitányként, A Karib-tenger kalózai sorozatban. Emellett bemutatja rosszfiús tombolásait, szerelmi hancúrozásait, tünékeny kapcsolatainak sorát, és jelenlegi életét. Komoly elemzést nyújt Depp pályájáról és szélsőségesen független, művészi kalandozásokat kínáló szerepeiről, melyeket úgy választott, hogy meghatározza velük önmagát színészként és emberként egyaránt.

Két dolog maradt változatlan húszéves filmes pályafutása során: vonzódása a furcsa, "hibbant" karakterekhez, és érzékien férfias szépsége. Azonban a zaklatott lelkű, sok csapással sújtott fiatalembert viharos gyermekkora és lázadó, kábítószer befolyásolta kamaszkora nem készítette fel az ünnepelt szívtipró életére.

Azt mondják róla, senki sem ismerheti őt igazán, mert túlságosan összetett személyiség. Ahány szerepe, annyi arca van. Ahány arc, annyi történet. A modern lázadó ma már komoly családapává szelídült - vagy mégsem?

Ő az, akiről a közönség csak a titkok morzsáit csipegetheti fel a bulvársajtóból - de most fény derül arra, hogy kit is rejt valójában a sármos szívtipró álarca.


Méret (mm): 170 x 230 x 15
Oldalszám: 256
Megjelenés: 2007. Tovább...

Ár: 3316 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek