Vissza az oldal tetejére

Judy szemtől szembe

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Mindnyájan voltunk már nehéz helyzetben, talán az is előfordult, hogy kilátástalannak éreztük az életünket. Azonban bizonyos, hogy Judy történetének megismerése után másképp látjuk majd a világot, és minden vélt vagy valós problémánk új megvilágításba kerül.

"- Tudja, hölgyem, hogy nagyon kevés olyan csontja maradt, amelyik nem tört el?

Most már igen - nyugtáztam magamban.

Az orvos folytatta: - Eltört a csípője, a lapockája, a válla, a kulcscsontja, a keze, a lába, a szeméremcsontja. A bal oldali bordái végig, a tüdejét átszúrta az egyik bordája, koponyaalapi repedése is van, és hát... az arcában gyakorlatilag az összes csontja eltört. Nem mondták ezt még magának?..."

Egy súlyos baleset alapjaiban kérdőjelezte meg a fiatal énekesnő pályafutását és vonzó nőként való létezését - hogy az életben maradási esélyeit ne is említsük. Az élethalál küzdelem után több mint nyolc évig tartó lelki és fizikai fájdalom következett, de kitartásának és mindent felülmúló hitének köszönhetően megvalósíthatta gyermekkori álmát: elismert, sikeres énekesnő és boldog feleség lett.

Ahogy Judy felidézi a történteket, érezzük szavai mögött azt a hihetetlen lelkierőt, ami nélkül talán nem élte volna túl a tragédiát: "A baleset után egyre többen kerestek meg, és mesélték el fájdalmas, megrázó történeteiket. A legtöbben támogatást vagy megoldást vártak tőlem. Rengeteg levélre válaszoltam. Rájöttem, hogy a zenén túl ezzel önthetek lelket az elkeseredettekbe. Micsoda felismerés volt ez! A baleset előtt sokkal önzőbb és szétszórtabb ember voltam. Csak önmagammal foglalkoztam. Most felismertem, hogy az én utam az, hogy adjak, segítsek, gondoskodjak másokról."

Ez a könyv is ezért született. Adni szeretne - adni tud. Lehetne szaftos bulvársztori vagy keserédes elbeszélés egy fiatal lány felnőtt nővé válásáról, esetleg divatos sikertörténet a pozitív gondolkodásról. De ez az írás jóval több ezeknél. Judy példája nem csak életünk nehéz időszakaiban ad nélkülözhetetlen lelkierőt. Hozzájárul, hogy megbecsüljük hétköznapjainkat - sőt, örömünket leljük bennük -, életünk boldog pillanatait pedig még jobban tudjuk élvezni.

Megtanít rá, hogy szívvel-lélekkel éljük az életet.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789638804402
ISBN : 9638804402
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám : 208
Méret [mm] : 142 x 210 x 16
Tömeg [g] : 360 Tovább...

Ár: 2841 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek