Vissza az oldal tetejére

Kamu kérő

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

"Sokkoló érzés, ha a közvetlen környezetedben bukkan fel egy csaló, házasságszédelgő, tolvaj. Amikor a te barátodat veri át, a te rokonod bankszámlájáról lopja el a több millió forintot, a te ismerősödet tartja sakkban lelkileg és fizikálisan. Egész más, mint a hírekben hallgatni, a tévében látni vagy az interneten olvasni.

Bettivel 15 éve ismerjük egymást, sportbarátok, edzőtársak vagyunk. Mindig is tiszteltem, becsültem őt, kitartását, a karatéban elért eredményeit: Európa-bajnoki ezüstjét és a számtalan versenyen szerzett érmeit. De legfőképpen azt a példamutatást, amellyel rengeteg tanulónak adja át lelkesedését, életszemléletét, tudását. Az a típusú ember, akire mindig számíthatsz. Jó barát és jó ember, ráadásul remek humorral áldotta meg az ég.

És ez a jó fej, helyes, szeretettel teli ember, Betti volt az, akit a legaljasabb módon kihasználtak, átvertek, elrabolták mindenét, megverték, a legutolsó rongynak mondták el. Megfosztották anyagi javaitól és minden méltóságától, önmagába, mint emberbe és mint nőbe vetett hitétől.

Ez a könyv azért született meg, hogy segítsen. Egyrészt persze Bettinek, hiszen a könyvírás ideális terápia. De -legfőképp- azokhoz az egyedülálló, szeretetre vágyó nőkhöz szól, akik keresik párjukat, akiknek egyre sürgetőbb, hogy társra találjanak. Talán ha végigolvassák Betti történetét, ők elkerülik majd a buktatókat, amelyek a teljes kifosztottsághoz, és az érzelmi-erkölcsi megroppanáshoz vezetnek. És szól e könyv a társkereső emberek környezetében élőknek is, hiszen sokszor ők segíthetnek bajbajutott barátjukon." (Lénárt István)


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789634209737
ISBN : 9634209737
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 320
Méret [mm] : 135 x 207 x 16
Tömeg [g] : 330 Tovább...

Ár: 2374 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek