Vissza az oldal tetejére

Két kuruc beszélget

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Kiadó: Napkút Kiadó

"Kétszereplős könyveket indított útjára kiadónk (A pálya mentén című kötet Papp Tibor és Prágai Tamás beszélgetését tartalmazta, Az alkotás vegetatív bája címűben pedig Gyurkovics Tibor és Szemadám György beszélgettek). Természetesen új meg új arcok, egymással szóba ereszkedő alkotó párosok következnek sorozatunkban - és változnak majd bennük a szerepek, hangsúlyok, zsánerek, művészeti ágak, a témamerítés és a körítés is. Ahogy az élet és az alkalom hozza (diktálja?) - és ahogy a változó idő hitünk szerint mindig alkalmat ad a soha nem szűnő párbeszédre." (a Kiadó)

Csillaghy András (Budapest, 1940)

Tanulmányait több európai országban végezte. Doktorátust szerzett a Padovai Tudományegyetemen. A Velencei Ca"Foscari és az Udinei Tudományegyetemen tanít. Antik és modern nyelvekkel, nyelvpszichológiával és filológiával foglalkozik. Az Európai Kulturális Társaságnak tagja a hatvanas évek óta.

Hubay Miklós (Nagyvárad, 1918)

"1941-ben jelent meg az első könyvem. Nagyralátó volt már a címe is: Nemzeti színjátszás, drámai magyarság. Formájára nézve: dialógus. Utána jó részt cseppentett dialógusokat írtam, tragédiákat. Csillaghy András barátom türelme és jó sorsa, amely itt-ott szinte párhuzamos az enyémmel, tette lehetővé nekem, hogy megpróbáljak végül hazatérni ebbe a műfajba..."


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789632631028
ISBN : 9632361028
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : cérnafűzött kartonált
Oldalszám : 184
Méret [mm] : 164 x 226 x 14
Tömeg [g] : 360 Tovább...

Ár: 2366 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek