Vissza az oldal tetejére

Ki voltam előző életemben?

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Almandin Books
A szerző könyve érdekes adalék a gyakran felvetődő kérdéshez: "Van-e élet a halál után?", egyúttal objektív tájékoztatás a halhatatlan lélek utazásairól.

Az újjászületésben való hit egyidős az emberiséggel. A spirituális visszavezetések módszerével lehetővé válik korábbi életekre visszaemlékezni. A szerzőnő részletesen leírja egy spirituális visszavezetés menetét a híres amerikai hipnoterapeuta, Dr. Michael Newton tanításaira támaszkodva, de eközben bemutatja saját személyes módszereit is.

Egy spirituális visszavezetés, ahogy ő értelmezi és alkalmazza, messze túlmegy egy előző életen. Nemcsak a korábbi életekben átélt halál megtapasztalását teszi lehetővé, tehát a testi buroknak az elhagyását, hanem beljebb vezeti pácienseit a spirituális életbe. Ezáltal megtapasztalja az ember, hogy ő egy békés, magasabb rend része, a szeretet, a fény, a kreativitás és az öröm alkotásába ágyazva.

Hiteles esettanulmányok bizonyítják a spirituális tudatfejlődés határtalan dimenzióit, illusztrálják a visszavezetések terapeutikus hasznát, melyek segítik az egészségügyi és az emocionális blokádok mélyebb megértését, és ezáltal a gyógyulás esélyét.


Méret (mm): 142 x 220 x 22
Oldalszám: 192 Tovább...

Ár: 3353 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek