Vissza az oldal tetejére

Kína a császárok korában

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

"Sabine Jourdain színes és érdekes könyvében feltárul előttünk a kínai civilizáció ötezer éve. Eligazít bennünket a kezdetektől a XX. század elejéig áttekintett kínai történelem időrendjében, s eközben élvezetes utazást tehetünk a sokszínű kínai kultúra világában.

A képeskönyvet lapozgatva ismerős, napjaink kommunikációjában, filmjeiben gyakran felvillanó kifejezésekkel, jelenségekkel találkozhatunk, s észre se vesszük, hogy a dolgok a helyére kerülnek a fejünkben, tudjuk honnan erednek, melyek a legfontosabb jellemzőik. A képeket, grafikákat lényegre törő, könnyen érthető szövegek egészítik ki, s ez a szerkezet a folyamatos olvasás mellett az élvezetes böngészést is lehetővé teszi gyerekek és felnőttek számára egyaránt.

Kiemelkedő erénye a kötetnek a jól válogatott képek és grafikák sokasága. A gazdag fotóanyag sok újdonságot rejthet a magyar olvasó számára, mivel a könyv lapjain nem a közönség által már ismert fotók köszönnek vissza ránk. A képeket jól egészítik ki és egyben életre keltik a grafikák. A színes rekonstrukciós rajzok értelmezhetővé teszik a holt tárgyakat, átélhetjük a kínai civilizáció mindennapjait, megérthetjük vallását és tudományos életét." (Száray Miklós)


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789631965193
ISBN : 9631965193
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 80
Méret [mm] : 216 x 288 x 11
Tömeg [g] : 540 Tovább...

Ár: 2841 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek