Vissza az oldal tetejére

Kínai örökhoroszkóp

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Az okok és okozatok összefüggései a távol-keleti filozófiák és vallási tanítások alapvető tételeit alkotják. A jövőnk jelenségei és eseményei minden esetben a jelenünkben gyökereznek, a jelenünkre pedig komoly hatást gyakorol a múltunk. A múltunk forrása születésünk pillanata - az a különleges másodperc, amikor világra jöttünk, amikor - speciális módon álltak a bolygók, a csillagok, a világmindenség elemei.

A múlt, a jelen és a jövő - egyetlen fa gyökere, törzse és ágai.

Az ember természetéből fakadóan kíváncsi, és mindig szeretné látni a jövőt, már most szeretne felkészülni arra, ami valamikor később lesz.

Ha ismerünk két pontot, meg tudjuk húzni az egyenest.

Ha ismerjük azokat a tényezőket, amelyek születésünk pillanatában hatottak ránk, és ha ismerjük a jelenünket, fogalmat alkothatunk a jövőnkről. A születésünk pillanatában ránk ható tényezők esszenciáját megtalálhatjuk a kínai horoszkóp tizenkét jegyében, jegyekhez kapcsolt öt-öt típus leírásában. A leírásokat tanulmányozva megismerhetjük saját képességeinket és tulajdonságainkat - még azokat is, amelyek eddig rejtve maradtak előlünk -, és kiszámíthatjuk, hogy ilyen örökséggel merre tarthatunk.

Már a születésünk pillanatában eldől a sorsunk - amin, ha ismerjük, változtathatunk.

A "Kínai örökhoroszkóp" tartalmazza a kínai horoszkóp tizenkét jegyében születettek öt-öt csoportjára vonatkozó tulajdonságok és képességek felsorolását, az adott időpontok szülötteinek jellemző vonásait; tartalmazza, mire számíthatunk az egyes jegyek és elemek által befolyásolt években - felkészülhetünk a nehézségekre és a boldog napokra, kiszámíthatjuk, várhatóan mikor leszünk mélyponton, és mikor kerülünk fel ismét a csúcsra.

A horoszkóp nem felnőtteknek szóló tündérmese - több ezer éves, megfigyeléseken alapuló bölcsesség.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789632590424
ISBN : 9632590424
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 296
Méret [mm] : 122 x 200 x 20
Tömeg [g] : 200 Tovább...

Ár: 2366 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek