Vissza az oldal tetejére

Kit szeretsz te, drágám? - Tudom, hogy megölsz...

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Ikerkönyv, melyben két kisregényt olvashatunk.

Kit szeretsz te, drágám?:

"...Az ölelkezés után jó volt a megnyugvás. Majdnem restelkedtem miatta. Arra gondoltam? Nincs nekem önérzetem? Ha ez azt jelenti: nincs. Ráadásul én még mindig (a történetek ellenére) szeretem a férjem. Nincs szándékomban kiadni az útját. Hogy ő mit akar, majd meglátjuk. Mi az, hogy önérzet? Annak a másiknak talán van? Ő aztán tényleg úgy ment bele a dolgokba, hogy kezdettől osztozott velem, hisz tudta, hogy létezem. Én viszont addig osztozom, ameddig én akarok. Akkor ki az önérzetesebb?

Miért mondják, hogy a férfiak nehezebben viselik el a megcsalást? Hogy az nemcsak "egyéni sérelem" - mint az asszonyoké -, mert bennük évezredes beidegződés, a "férfi méltóság" szenved csorbát..." (Részlet)

Tudom, hogy megölsz...:

"...Hirtelen elöntött valami forróság. Azt hiszem, a szégyenérzet. De hisz én is itt csámpázom ezzel a „kislánnyal”. Én ugyan elváltam, tehát nem kellett keresztülgázolnom sem a gyermekeimen, sem pedig a hosszú esztendők társán, hogy Ritához eljussak. Újra kezdtem én is az életem? Együtt járjuk mi az életünk útját Ritával? Ő vajon átmenetnek vagy állandóságnak érzi az együtt élt életünket? Az "öreg bohócnak" öltözött kollégám mit hisz magáról? Azt képzeli, hogy az a kislány úgy látja őt, ahogy mutatni szeretné magát? Azaz húsz évvel fiatalabbnak? Az idő nem hozható vissza. De az idő múlásába sem tud belenyugodni az ember..." (Részlet)


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639263499
ISBN : 9639263499
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 302
Méret [mm] : 141 x 195 x 16
Tömeg [g] : 340 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek