Vissza az oldal tetejére

Koló árnyékában

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Koló árnyékában címmel Kozmann György, Kaszala Claudia sportújságíró segítségével írt könyvet párjáról, a tragikus hirtelenséggel elhunyt kétszeres olimpiai bajnok Kolonics Györgyről, emléket és tiszteletet állítván a nagyszerű bajnoknak, aki maga volt a kenusportág.

A regény formájában megírt mű felidézi a kiváló SPORTEMBER elmúlt tíz esztendejét, Kozmann György és a versenyzőtársak, barátok, támogatók elmesélése alapján, mindent, ami Kolóval, a csapattal és a kenuval, a sikerekkel és kudarcokkal, örömmel és bánattal, a nagy összeborulásokkal és vitákkal, poénokkal és tréfákkal, sztorikkal kapcsolatos. A cél, hogy minél több ember megismerje a kenukirályt, a sokszor nehéz hétköznapokat és a nagy versenyeket, s minél többen vegyenek példát és merítsenek erőt sport iránti szeretetéből, alázatából, kitartásából, tisztességből és becsületből, s egy kicsit merüljenek el a kenuzás csodálatos világában.

A mű betekintést enged ebbe a misztikus világba, ebbe a nagyon férfias, kőkemény sportba, a legnagyobb mélységektől egészen az olimpiai döntőkig, izgalmas párbeszédekkel, igazi sportnyelven, lehengerlő történetekkel. Számos olyan titokra is fény derül, amely eddig csak a beavatottak kiváltsága volt.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789637524943
ISBN : 9637524943
Megjelenés : 2008.8.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 240
Méret [mm] : 143 x 199 x 17
Tömeg [g] : 260 Tovább...

Ár: 1891 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek