Vissza az oldal tetejére

Költség- és pénzügyi kontrolling

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről


A könyv -széles szakmai közönséget megcélozva- a költség- és pénzgazdálkodás kontrolling módszereit -a tervezési, mérési, értékelési technikákat- mutatja be, nagyon sok példával, esettanulmánnyal, az olvasót szakmai meditációkra felhívó ellenőrző kérdésekkel színezve. Bár a kötet anyaga gyakorlati indíttatású, és mindenekelőtt a tényleges gazdálkodási tevékenység támogatását kívánja előmozdítani, módszertani javaslatait szilárd elméleti alapokra építi.

Megközelítése, nyelvezete a magyar számviteli, pénzügyi, üzemgazdaságtani hagyományokból indul ki, s bár kerüli a fejlett országokban meghonosodott rutinok kritikátlan átvételét, de módszertani megoldási javaslataiban felhasználja a globalizációval terjedő pozitív nemzetközi eljárásokat is.

Ajánljuk a művet tankönyvként minden menedzsment és gazdálkodás szakirányú képzést folytató főiskola és egyetem számára, valamint kontrollereknek, gazdasági vezetőknek, vállalkozások tulajdonosainak, vezetőinek a hatékony kontrolling rendszerek fejlesztése szakmai támogatására.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789632249193
ISBN : 9632249193
Megjelenés : 2007.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 292
Méret [mm] : 176 x 245 x 17
Tömeg [g] : 520 Tovább...

Ár: 5187 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek