Vissza az oldal tetejére

Kommunikációs gyakorlatok

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: TRIVIUM KIADÓ
A könyv fontos mindenkinek, Önnek és másoknak, akik a legjobban meg akarják érteni és megfelelően akarják használni a kommunikációs szabályokat a teljesebb életöröm megszerzéséhez, és a foglalkozásukban is a legteljesebb sikerig szeretnének elérni.

Vajon a partnerkapcsolatban, munkahelyen, iskolában és a családban, vajon az üzleti és magánszférában mindenben megfelelően tudunk-e cselekedni. A "megfelelő" kommunikáció megkönnyíti az életben előforduló nehéz helyzetekben való helyes és megfelelő viselkedést.

A "Kommunikációs gyakorlatok"-kal mindenki megtanulja, miként viselkedjen legjobban embertársaival, miként tudja a legjobban megértetni és megérteni magát. Ily módon elmélyíthetjük mind az emberismeretünket, mind rátermettségünket önmagunk megértéséhez, segít a megfelelő motivációk elsajátításában, hogy minél sikeresebbek lehessünk.

Számos egyszerű gyakorlat, kísérlet és játék "illusztrálja" az elmélet gyakorlását, elsajátítását: miközben ezeket gyakoroljuk, sok-sok szórakozást is nyújt, ami a legvégén a leghasznosabb tudásként jelentkezik.


Méret (mm): 137 x 201 x 23
Oldalszám: 316
Megjelenés: 2000. Tovább...

Ár: 2841 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek