Vissza az oldal tetejére

Kontrolling elemek a könyvkiadásban

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
ISBN szám: 9789638846211

Hogyan szervezzünk hatékony kiadói ügyvitelt?

Az általános pénzügyi válság miatti tőke- és hitelszűke, valamint a könyvek túlkínálata a könyves szakma számára elkerülhetetlenné teszi a gazdasági összefüggéseknek a korábbi gyakorlathoz képest lényegesen nagyobb mértékben történő figyelembevételét. Napjaink információs technológiája a kis- és mikro vállalkozások vezetőinek is asztalára teszi a kontrolling eszköztárát, amelyet sikerrel használhatnak vállalkozásuk hatékonyabb gazdálkodásának érdekében. Ehhez azonban alapvető gazdasági ismeretek is szükségesek.

A Kontrolling elemek a könyvkiadásban végigvezeti az olvasót - a könyvszakma elismert gazdasági szakemberének kalauzolásával - a könyvkiadás sajátos kalkulációs, számviteli, adózási, tervezési vonatkozásain. A visszaemlékezésekkel és példákkal illusztrált fejezetekben jól tükröződik a szerző szervezési és modellezési irányultsága, valamint gyakorlati tapasztalatai a könyvkiadás napjainkban ható gazdasági viszonyairól.

Olvashatunk a kontrolling tevékenység lényegéről, a könyvár-kalkulációkról, a megfelelő számviteli eljárások kiválasztásáról, a könyvkiadók üzleti értékéről, a szakma adózási sajátosságairól, a tervezésről, a készletgazdálkodásról és elemzésről, a kiadóban születő döntések megalapozásáról. A könyvnek része egy reprezentatív elemzés magyarországi könyvkiadók gazdasági helyzetéről, melynek adatforrása a kiválasztott kiadók 2005-2007. évi nyilvános mérlegadatai.

Tovább...

Ár: 2680 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Termék leírás

Kontrolling elemek a könyvkiadásban - Gazdaság Üzlet, Kereskedelem, Könyv

További információk
Szerző: Dr. Bódis Béla
Kiadó Kiss József Könyvkiadó
ISBN szám 9789638846211
Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek