Vissza az oldal tetejére

Könyvvezetési ismeretek

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről


A könyv bemutatja a vállalkozások alapításával kapcsolatos jogi és számviteli ismereteket.

A Szerzők a hangsúlyt a működő vállalkozások legfontosabb és leggyakoribb elszámolásainak, a gazdasági események vagyonra és eredményre gyakorolt hatására helyezik. A főkönyvi elszámolás mellett megfogalmazzák az analitikus nyilvántartás követelményeit is. A könyvvezetési ismereteket követően pedig röviden és célirányosan összefoglalják a beszámolási kötelezettség teljesítésével összefüggő feladatokat. A könyv kellő részletezettséggel bemutatja az éves beszámoló részeinek tartalmát is.

Végül a Szerzők foglalkoznak a vállalkozások megszűnésének kérdéseivel. Bemutatják a csődeljárással kapcsolatos feladatokat és részletesen foglalkoznak a felszámolási eljárás és a végelszámolás lebonyolításával, fontosabb számviteli feladataival. Kitérnek a gazdasági társaságok átalakulásával összefüggő feladatokra is.

A kiadvány sok bemutató feladatot tartalmaz, hogy az elsajátított ismeretet a gyakorlatban is jól lehessen hasznosítani. A könyvhöz "Feladatgyűjtemény és munkafüzet a könyvvezetési ismeretekhez" is kiadásra került.

A könyvet elsősorban az alapképzésben részt vevő gazdálkodás-menedzsment szakos főiskolai hallgatóknak ajánljuk, de természetesen haszonnal forgathatják azok is, akik a számviteli információkat kívánják hasznosítani. A hallgatókon kívül a továbbképzésben részt vevők számára is hasznos forrásmunka lehet a könyv.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789636382193
ISBN : 9636382186
Megjelenés : 2007.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 260
Méret [mm] : 202 x 284 x 14
Tömeg [g] : 620 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek