Vissza az oldal tetejére

Középiskolára előkészítő feladatok: Matematika

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről


Ez a feladatgyűjtemény azzal a céllal készült, hogy segítséget nyújtson a középiskolába készülő nyolcadik osztályos tanulóknak és felkészítő tanáraiknak a felvételi vizsgákon való sikeres szerepléshez.
A kötet tizennégy fejezetre tagolódik. Az 1-12. fejezetekben témakörönként csoportosítottuk a megoldandó feladatokat, a 13.-ban különböző témakörökhöz tartozó vegyes feladatokat adtunk meg, a 14.-ben pedig az elmúlt évek feladatsoraiból válogattunk.
Fontosnak tartottuk, hogy a feladatok egy részénél, a tipikus és a nehezebb feladatok esetén a megoldások menetét is tartalmazza a feladatgyűjtemény, míg másoknál csak a végeredményeket közöljük.
A tematikus és az összefoglaló feladatsorok összeállításánál arra törekedtünk, hogy a középiskolai tanulmányok elsajátításához szükséges alapvető ismeretanyagon túlmutató, összetettebb gondolkodást igénylő feladatok is szerepeljenek.
Igyekeztünk megfelelni az új elvárásoknak, szem előtt tartottuk, hogy az oktatásban egyre nagyobb szerephez jutó témakörök - mint például a statisztika is - helyet kapjanak.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789638651433
ISBN : 9638651431
Megjelenés : 2004.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 136
Méret [mm] : 165 x 240 x 7
Tömeg [g] : 240 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek