Vissza az oldal tetejére

Kreativitásfejlesztés játékosan

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Kiadó: Flaccus Kiadó
"Az ábrázoló folyamatban a pedagógus feladata a technikatanítás, az eszközökkel és az anyagok tulajdonságaival való megismertetés. Játékosan kell kialakítani azokat a szokásokat, amelyek segítségével a megismert technika elmélyülhet, önálló használatával az alkotó tevékenység kiteljesülhet, készséggé válhat.
Ezt a gyűjteményt elsősorban óvodapedagógusoknak, tanítóknak ajánlom, akik 3-10 éves gyermekek nevelésével foglalkoznak. A könyv az óvodai éves terv és az iskolai kerettanterv kiegészítőjeként tartalmazza a különböző vizuális eszközök köré szervezett technikai megoldásokat. Ezek az ajánlott lépések segítik egy-egy technika mind jobb megismerését, és megmutatják kreatív alkalmazásukat. Ajánlom még napközis nevelőknek, szabadidő-szervezőknek és játszóház-vezetőknek, hogy játéktevékenység közben is változatossá tehessék az ábrázolást. Ezen kívül a segítő szakmákban dolgozó szakemberek, akik terápiás munkájuk hatékonyságát növelhetik a módszerek alkalmazásával.
Különös gondot fordítottam arra - tekintettel az intézmények korlátozott anyagi lehetőségeire -, hogy a gyűjteményben megtalálható vizuális kellékek egymással variálhatók, és jól kihasználhatók legyenek." (a Szerző)


Méret (mm): 165 x 235 x 11
Oldalszám: 208
Megjelenés: 2007. Tovább...

Ár: 3129 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek