Vissza az oldal tetejére

Kríziskommunikácó

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Kiadó: HVG Kiadó

A rossz hír a legkelendőbb sajtóportéka. A jó vezető nem arra az életszerűtlen állapotra áhítozik, amelyben soha nem következik be krízis - ehelyett inkább felkészül a válság kezelésére és kommunikálására.

A krízisre való felkészülésnek, majd a konkrét helyzet okozta károk elhárításának szerves, elhanyagolhatatlanul fontos része a válság kommunikációja. A jól megtervezett és bölcsen lebonyolított kríziskommunikáció nemcsak elháríthatja a válság további káros következményeit, de előnyös helyzetbe is hozhatja a szervezetet - a válsághelyzetben tanúsított magatartás és helyes kommunikáció nemcsak megőrizheti a cég hírnevét, hanem még meg is erősítheti a szervezet korábbi reputációját.

Ehhez azonban minden cégnek szüksége van proaktív kríziskommunikációs tervre - és lehetőleg még az első válságtapasztalat előtt.

A kríziskommunikációra való elméleti és gyakorlati felkészüléshez nyújt alapvető és azonnal alkalmazható segítséget ez az átfogó mű, amelynek fejezeteiben neves szakemberek osztják meg elméleti tudásukat és gyakorlati tapasztalataikat az érintett - vagy előrelátó - cégvezetőkkel, kommunikációs szakemberekkel, vagy a koruk problémái iránt érdeklődő nyitott szellemű laikus olvasókkal.

Könyvünk a válság egyes részterületeinek fogalmi áttekintésével, a legsúlyosabb valóságból vett esettanulmányaival és a kríziskommunikáció dokumentációjához adott mintáival a kríziskommunikáció kézikönyveként használható.


Eredeti cím : Crisis Communication: Practical PR Strategies for Reputation Management
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639686915
ISBN : 9639686922
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám : 288
Méret [mm] : 167 x 241 x 20
Tömeg [g] : 600 Tovább...

Ár: 4275 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek