Vissza az oldal tetejére

Különös lények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Kiadó: Aula Kiadó
"Sok-sok ezer éve élnek együtt az egerek és az emberek. (Igaz, ennek az emberek nem annyira örülnek.) Mindenesetre az egereknek régóta módjukban áll megfigyelni, hogyan gondolkodnak az emberek. Ami újra és újra meglepi őket, az az, hogy az emberek képesek hosszasan foglalkozni olyasmivel, amit soha nem láttak: például mesélnek a sárkányokról, megfestik őket, sőt még félnek is tőlük. A nagy tudású Múzeumi Egér és unokatestvére (aki mindig tele van kérdésekkel) harmadik múzeumi sétájukon ezekkel a sosem látott, ám mégis mindenki számára ismerős lényekkel foglalkoznak.

A könyv végén találod a mellékleteket. Ezek segítenek abban, hogy ellenőrizd, mennyire sikerült az egereknek átadni a tudásukat neked. Némelyik újabb felfedezésekhez is elvezethet. A mellékletek kitéphetők. Hogy ne vesszenek el, tartsd őket a könyv végén található zsebben!

Nagyon szeretnénk, ha személyesen is megnéznéd a könyvben szereplő műalkotásokat, ezért mindegyikről leírtuk, pontosan melyik múzeumban találhatod meg. Egy lénymutatót is összeállítottunk, hogy megkönnyítsük a könyvben a lénytípusok szerinti keresést." (a Szerzők)


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789630672160
ISBN : 9630672160
ISSN : 1789-3321
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 76
Méret [mm] : 214 x 216 x 11
Tömeg [g] : 420 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek