Vissza az oldal tetejére

Lányom nélkül soha

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Betty, és Amerikában dolgozó orvos férje Iránba utaznak, hogy meglátogassák Mudi családját. Velük van négyéves kislányuk, Mahtab is. Betty álma a boldog családi életről azonnal szertefoszlik, amint rádöbben, hogy Iránban a nőket szolgasorban tartják. Kétségbeesetten vágyik vissza Amerikába, de anya és lánya egy ellenséges világ foglyai lesznek, és egy zsarnoki és erőszakos férfi túszai. Csodával határos módon Betty találkozik egy idegennel, aki megszervezné a menekülésüket, de olyan úton, amelyet még egy nő vagy gyermek sem élt túl.

A Lányom nélkül soha egy anya vallomása, két kibékíthetetlen világ harca, egy elveszett boldogság története. Igazi, hiteles és megrázó mű, amely elsőként hívta fel a világ figyelmét arra a problémára, mely nők millióinak az életét teszi pokollá. A több, mint negyven országban kiadott, több tízmillió olvasót számláló alapműből nagysikerű, számos országban betiltott film is készült.

Egy regény, amely megannyi meghurcolt nőnek adott erőt, hogy a világ elé tárja saját történetét. Egy regény, amelynek helye van a polcunkon, a XX. század legnagyobb hatású művei között.


Méret (mm): 123 x 200 x 32
Oldalszám: 576
Megjelenés: 2007. Tovább...

Ár: 3324 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek