Vissza az oldal tetejére

Lépcső a mennyországba

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Most fény derül az őrangyalod titkára!

Lorna folyamatosan, kicsi kora óta látja az angyalokat és beszélget velük. Oly tisztán látja őket, ahogy mi látjuk a köveket vagy a fákat!

Első könyvét követően tömegesen érkeztek Lorna Byrnehöz reakciók az olvasóktól. Vallási nézetektől függetlenül egyöntetűen mind azt mondják hogy Lorna visszaadja számukra a reményt, és segít nekik ráébredni a tényre, miszerint nem számít, mennyire egyedül érzik magukat, hiszen velük van az őrangyaluk.

A Lépcső a mennyországba című könyvében Lorna valós történeteket mesél el arról, miként segítenek minket az angyalok. Leírja, milyen nagy támogatást jelentettek számára ahhoz, hogy összeszedje magát férje halálát követően. Elmesél megdöbbentő, olykor különösen megrázó eseteket is, amikor látta az angyalokat, amint más embereken segítettek - különösen, ha valaki boldogtalan, súlyos beteg vagy épp veszélybe került.

A közvetlen, személyes élményektől válik rendkívülivé ez a könyv - eddig még nem olvashattunk ilyen kivételes, eleven és meggyőző beszámolót az angyalok földi működéséről.


Eredeti cím: Stairways to heaven

ÁFA kulcs: 5%

EAN: 9789633410752

ISBN: 9633410752

Oldalszám: 304

Méret[mm]: 140 x 220 x 22

Tömeg[g]: 350 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek