Vissza az oldal tetejére

Lombikban fogant álmok

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
A mesterséges megtermékenyítésről másképpen

Magyarországon minden hatodik házaspár meddő - sokan mégis tartanak a lombikprogramtól, mert nem tudják pontosan, mivel jár. Orvosok odavetett félmondataiból, tudományos szakkönyvekből, internetes fórumokból próbálnak tájékozódni... De hol kapnak választ a hétköznapi, mégis nagyon fontos kérdéseikre? Ki mondja el nekik részletesen, átérezve bizonytalanságukat, milyen útra lépnek, amikor a mesterséges megtermékenyítést választják?

A szerző, Boér Katalin maga is végigjárta ezt az utat, és jól ismeri annak állomásait. Tudja, min megy keresztül egy meddő pár; milyen kudarcokat és reményeket élnek meg, hová fordulhatnak segítségért, milyen vizsgálatokon és beavatkozásokon esnek át, és egyáltalán: mennyi lelki és gyakorlati nehézséggel kell szembesülniük, míg megvalósíthatják álmukat.

A "Lombikban fogant álmok" jóval több, mint praktikus útmutató. Boér Katalin egyedülálló könyvet alkotott, amely érthetően, mégis részletekbe menő alapossággal szól a meddőség orvosi kérdéseiről, a hivatalos útvesztőkről, a különféle eljárásokról, ugyanakkor mély beleéléssel szólaltat meg számos embert, akik a mesterséges megtermékenyítést választották. Aki elolvassa, bátrabban és tájékozottabban vág majd neki élete legszebb kihívásának: a gyermekvállalásnak.


ÁFA kulcs: 5%

EAN: 9789630589628

ISBN: 9630589628

Oldalszám: 240

Méret[mm]: 142 x 202 x 12

Tömeg[g]: 250 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek