Vissza az oldal tetejére

Lót leányai

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

A kötet feltárja apák és lányaik, idősebb férfiak és fiatalabb nők kapcsolatát a történelemben, az életben, a művészetben és a kultúrában. Ez a nagyra törő, merészen eredeti könyv, amely méltán lett bestseller az Egyesült Államokban, megmutatja, hogyan emlékezett az emberiség Lót leányainak történetére, és hogyan hatott rá ez a történet - hogyan írja le ez a megdöbbentő bibliai szöveg a patriarcha és lányai kapcsolatát, és miképpen befolyásolta ez az emberi képzeletet, alakította történelmünket és magatartásunkat egészen a jelenig.

A szerző ezt a máig ható emberi drámát - az idősebb férfiak és a fiatalabb lányok kölcsönös vonzalmát -, Lót-komplexusnak nevezi, és elméletét nagy látószögű képekben mutatja be, melyekben olyan híres nők és férfiak életét elemzi és eleveníti meg, akik nagyon különbözőképpen, de arra vezették a világot, hogy jobban törődjön a lányokkal, és segítettek sorsuk alakulásában.

Szellemes, igényes fejezetek foglalkoznak olyan nevezetes lányokkal, mint Lewis Carol Alice-alakja, Shirley Temple, Mia Farrow és Monica Lewinsky.

Polhemus a lányok történetével illusztrálja, hogy a férfiak fiatalabb nőkre, a nők pedig érvényesülésre vágynak. Alapmű a férfi-nő viszonyról.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639697171
ISBN : 9639697171; 9789639697171
Megjelenés : 2007.
Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám : 464
Méret [mm] : 160 x 239 x 28
Tömeg [g] : 790 Tovább...

Ár: 1658 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek