Vissza az oldal tetejére

Louis de Funés

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Kelly Kiadó

Louis de Funes, aki milliókat nevettetett meg a moziban, a filmjei pedig nézettségi rekordokat döntögettek (az Egy kis kiruccanás nézőszámát, évtizedekkel később, csak a Titanicé múlta felül), nem fiatalon vált közismertté. Attól kezdve viszont gyakorlatilag eltűnt a külvilág elől, és jóformán sosem nyilatkozott. Elzárkózása számos találgatásra, rossz ízű pletykára, jó és rossz legendák születésére adott alkalmat.

Ezt az életrajzot két fia, Patrick és Olivier Funes írta, édesanyjuk, Jeanne de Funes közreműködésével, és nem csupán egy hihetetlenül sikeres színészi pályafutás pontos képét rajzolják meg benne, hanem egy nagy nevettető életútját is, a születéstől az örökkévalóságig.

Azt az életutat, amely nem szűkölködött a filmvászonról is ismert mulatságos helyzetekben, személyes kétségekben és kemény küzdelmekben, szorongásokban és indulatkitörésekben, boldog és elkeserítő pillanatokban.

Ez a könyv Louis de Funes ismeretlen arcát mutatja be az olvasónak, és nem csupán remek olvasmány, hanem szép tisztelgés is egy színészlegenda emléke előtt, akinek az élete nem a halállal ért véget, mert filmjei azóta is a nézők újabb és újabb generációinak adnak önfeledten kacagtató, derűs pillanatokat és élményt.


Eredeti cím : Ne parlez pas trop fe moi, les enfants!
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639667655
ISBN : 9639667655
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 240
Méret [mm] : 142 x 200 x 22
Tömeg [g] : 280 Tovább...

Ár: 2831 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek