Vissza az oldal tetejére

Madárlesen

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Ez a csodálatosan illusztrált könyv képeivel ihletet, leírásaival jól követhető útmutatást és hasznos tanácsokat nyújt mind a kezdőknek, mind a tapasztaltabb madármegfigyelőknek.
A neves madarász, Rob Hume mindent leír és megmagyaráz, amit a madarakról tudni kell, a testfelépítésüktől és a viselkedésüktől kezdve megfigyelésük módjáig és a fajok felismeréséig természetes élőhelyeiken. Az összes képet és az adatokat az RSPB ellenőrizte, tehát teljesen biztosak lehetünk abban, hogy pontosak és naprakészek. Elsősorban a madarak érdekeit szem előtt tartva, a könyv tanácsokkal szolgál a madármegfigyelés módjáról és eszközeiről.
A szemléletes, színes fényképek és a közérthető szöveg segít megérteni a távcső, a túratávcső és a fényképezőgép működését és használatát, valamint tanácsot ad a kiválasztásukhoz is. Megtudhatjuk, hogyan lehet megtalálni és azonosítani a madarakat a természetben. A rövid fajtaismertetők 250 olyan madárfajt mutatnak be, amelyekkel gyakran találkozhatunk. Végül megismerkedhetünk Európa legjobb madárnéző helyeivel, melyeket az RSBP ajánl a kíváncsi madárászoknak.

Ez a könyv minden szempontból átfogó és széles körű tájékoztatást nyújt és ideális segítőtárs a madármegfigyeléshez.


Méret (mm): 200 x 240 x 20
Oldalszám: 224
Megjelenés: 2004. Tovább...

Ár: 5225 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek