Vissza az oldal tetejére

Magányos csillag - Képregény

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Goodinvest Kft.

Micah Remmington komoly üzletember, bármit megtesz, hogy elérje, amit akar. Micah cápaként csap le az ellenséges felvásárlások során, és már évek óta vesz, alakít át és ad el szállodaláncokat. Hogy mi a következő célpont­ja? A Hotel Kurahashi, egy kis szállodalánc Japánban, amely épp anyagi gondokkal küzd, és Micah arra készül, hogy külföldi turisták célpontjává teszi a cég szállóit.

Hamarosan bonyolultabbá válnak a dolgok amikor Micah megismeri az ifjú elnök-vezér­igazgatót, Yuukit, és beleszeret. Yuuki csak nemrég vette át elhunyt apjától az igazgatói posztot, és bár nagyon igyekszik, semmi érzéke a cégvezetéshez. De vajon Micah vonzalma Yuuki iránt csupán csel, hogy gond nélkül megkössék a szerződést? Micah jegyese a világ egyik legbefolyásosabb családjának örököse. Biztos, hogy Yuuki személyisége és bája le tudja kötni egy ilyen férfi figyelmét? Bárhogy is legyen, Micah személyi titkára, Richard nem hajlandó semmilyen kockázatot sem vállalni. Bármit megtesz, hogy megvédje a főnökét és a cégét - akkor is, ha ehhez Micah-t saját magától kell megvédenie.

Ismerjétek meg Yuuki, Micah és Richard tör­ténetét Yuno Ogami kötetében, amely az első kifejezetten a nyugati közönség számára készí­tett boys" love manga. Vajon Micah talál vég­re valakit, aki enyhíti szíve magányát, vagy a jéghideg sárkány csupán újabb tétellel akarja bővíteni hódításai listáját?

16 éven aluliaknak nem ajánlott!


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639861169
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 240
Méret [mm] : 141 x 197 x 14
Tömeg [g] : 210 Tovább...

Ár: 2366 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek