Vissza az oldal tetejére

Magyar Superman egy másik bolygó vadonában

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Saluton Kiadó
Egy Földhöz hasonlító idegen bolygó ősvadonában játszódik a történet, ahová a 2000-es évek elején egy földönkívüli űrjármű viszi el és hagyja ott a könyv főszereplőjét, a később mérges kígyó által halálra mart édesanyjával, Emesével együtt.

Ősi majomember horda neveli fel az árván maradt és az édesanyja elvesztésekor mindössze egyéves kisfiút, Attilát, aki felnőtt ifjúvá növekedéséig tarzani életet él.

A hordában csak Ombnak hívott ifjú húsz éves korában halálosan megsérülve egy másik fajtájú földönkívülieknek, a semmilényeknek a földalatti objektumába kerül, akik az embereknél sok millió évvel fejlettebb tudományuk által készített szupertestbe sugározzák át a haldokló hús-vérű testéből azt az éntudatú energiát, amely az ember gondolatait irányítja.

Ezután az előző testére tökéletesen hasonlító új testével Omb visszatér az ősvadonba, és a semmilények tanácsa szerint egy évet él a földi emberekhez hasonló és barátságos fekete emberek falujában, hogy ott megismerkedjen a majomemberektől fejlettebb emberi élet különböző viselkedési formáival. Eközben elpusztíthatatlan és láthatatlanná válván repülni is tudó szupertestével vadállatokkal és a fekete barátait megtámadó emberevőkkel is sikeresen megküzd.

Sok-sok izgalmas kaland után pedig visszamegy a semmilényekhez, akikhez később az idő- és űrgép segítségével elhozza a húsz évvel korábban meghalt édesanyját. Varázslatos tudású barátai életre keltik őt, majd vele együtt visszatér édesapjához a húsz évvel korábbi Földre.


Méret (mm): 142 x 196 x 11
Oldalszám: 208
Megjelenés: 2004. Tovább...

Ár: 1565 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek