Vissza az oldal tetejére

Maja kód

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Sokak szerint a Maja kód egész egyszerűen a ma létező legjobb forrás a 2012-es témában. Nem csak azt tárja elénk, hogy mi történik majd abban az évben, hanem azt is, hogy mi történt, történik addig:

- Hogyan gyorsul fel 2012-ig az idő, és hogyan változik a tudatosság?

- Mi a maja naptár értelme és üzenete?

- Melyek a Föld és a Tejútrendszer evolúciós adatbankjai szerinti fontosabb periódusok?

Egy olyan optimista elméletet vázol fel, amely a 2012-es év jelentőségét nem világvége-katasztrófában, hanem az isteni terv beteljesítésének, a boldog megvilágosodásnak, az egység elérésének lehetőségében látja. Barbara Hand Clow szerint a maja naptár gyorsuló időspirálja valójában az Isteni Terv beteljesítése felé halad, és nekünk, embereknek azt kell felismernünk, hogy a folyamatos isteni teremtés részesei vagyunk.

Mai korunk, a 2012-t megelőző utolsó előtti ciklus rendkívül fontos a végkimenetel szempontjából. A szerző állítása szerint ez a kor hozza el a spiritualitás és a tudomány egyesítését, az emberi elme jobb féltekéjének megerősítését (vagyis a két félteke kiegyensúlyozását), Krisztus energiáját, a patriarchális, férfienergián alapuló társadalom bukását, és a feminin energiák fokozódását, illetve Kelet és Nyugat egyensúlyát, vagyis a nyugati (főleg az amerikai) hatalmi rendszer bukását. Ideális esetben tehát ez történik. Meg kell értenünk ezeknek a változásoknak a fontosságát, hiszen csak így indulhat el a bolygó és az emberiség a gyógyulás útján, és kerülhet el egy ökológiai katasztrófát. Mindennek felismerése egy olyan tudatosságbeli kvantumugrás, amelyet 2012-ig végre kell hajtanunk. Ehhez azonban - figyelmeztet a szerző - addig el kell végeznünk feladatainkat. De vajon mik ezek?


Eredeti cím : The Mayan Code
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789635290017
ISBN : 9635290017
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kötött
Oldalszám : 312
Méret [mm] : 142 x 210 x 21
Tömeg [g] : 460 Tovább...

Ár: 3316 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek