Vissza az oldal tetejére

Marcsa néni erdélyi szakácskönyve

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről


Az erdélyi magyar konyha sajátossága az egyszerűség, a kevésből sokat és jót elve és az, hogy szívesen vesz át a szomszédaitól -szászok, örmények, románok- is olyan ételrecepteket, amelyek kéznél lévő alapanyagainak, jellegzetes fűszereinek (kapor, tárkony, lestyán stb.) és nem utolsósorban ízlésének megfelelnek. Ezek az ételek nem mindig lelhetők fel az előkelő vendéglők étlapjain, de annál inkább a mindennapi szakácsmesterség ízletes változatosságra, de ugyanakkor egyszerűségre törekvő konyhájában.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789738079717
ISBN : 9738079717
Megjelenés : 2002.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 176
Méret [mm] : 163 x 235 x 13
Tömeg [g] : 360 Tovább...

Ár: 2793 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek