Vissza az oldal tetejére

Matematika 9.

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről


"Tankönyvünk a kerettanterv és az érettségi követelményrendszer alapján, az érettségi vizsgák tapasztalatainak figyelembevételével készült.

A matematika elsősorban a természettudományok nyelve, de a társadalomtudományok több ága is matematikai modellek segítségével dolgozik, ezért a kötet mindennapi tapasztalatokra építve, szinte az összes középiskolai tantárggyal együttműködve, azokból meríti példáit. A szakmailag igényes, könnyed stílusú, formájában és tartalmában is színes könyv alkalmas arra, hogy mindenkihez közelebb hozza ezt a szép, de sokak számára nehéz tudományt, ugyanakkor a matematika iránt komolyabban érdeklődő diákok is megkapnak minden lehetőséget és inspirációt, ami a további fejlődésükhöz szükséges. A tankönyv minden lényeges tananyagot tartalmaz, az egyes leckéken belül fokozatosan egymásra épülő, kidolgozott példákon keresztül juttatja el az olvasót a gyakorlatban felvetett kérdésektől az elvont matematikai modellekben való biztonságos tájékozódásig.

A matematika a kötelező érettségi tantárgyak sorába tartozik, ezért jószívvel ajánljuk a tankönyv használatát minden érettségit adó iskolatípusban." (a Kiadó)


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789632610139
ISBN : 9632610139
Kötésmód : cérnafűzött kartonált
Oldalszám : 332
Méret [mm] : 171 x 239 x 18
Tömeg [g] : 660 Tovább...

Ár: 1976 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek