Vissza az oldal tetejére

Meghökkentő kegyelem

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: Harmat Kiadó

Körülöttünk minden azt harsogja: tökéletesnek kell lennünk, sikert sikerre kell halmoznunk - életünk attól függ, hogyan teljesítünk. Az önszeretet gravitációval terhelt mezőjéből csak úgy szabadulhatunk ki, ha elfogadjuk, hogy a hiányosságok, a gyengeségek és a halandóság is az emberi sors része. A sebeink és a hibáink azok a repedések, amelyeken keresztül a kegyelem behatolhat az életünkbe.

Ha a kegyelem Isten legnagyobb ajándéka a világ számára, vajon hogyan valósul meg a gyakorlatban? Megnyilvánulhat-e olyan rémtettek közepette is, mint a náci holokauszt? Győzedelmet arathat-e a Ku-Klux-Klan vagy az apartheid brutalitásai fölött?

A kegyelem megdöbbentő és botrányos - fogalmaz Philip Yancey. Meggyőződéseinket alapjaiban rendíti meg azáltal, hogy utánamegy a gonosznak, s irgalmat és reménységet kínál neki. Megbocsát a hűtlen házastársnak, a fajgyűlölőnek, a gyermekbántalmazónak, és éppúgy szereti a mai kor AIDS-betegeit, mint a Jézus korabeli vámszedőket.

Az amerikai szerző egyik legszemélyesebb és legprovokatívabb könyvében megrendítő őszinteséggel mutatja be a kegyelem életátformáló hatalmát.


Eredeti cím : What"s So Amazing About Grace?
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639564916
ISBN : 9639564916
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 360
Méret [mm] : 148 x 202 x 25
Tömeg [g] : 520 Tovább...

Ár: 2755 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek