Vissza az oldal tetejére

Mi a helyes válasz, ha a Föld jövője a tét?

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Kiadó: Typotex Kiadó
Valaki így határozta meg az optimista és a pesszimista embert: az optimista azt mondja: "Szerintem ez a lehető világok legjobbika". Mire a pesszimista így válaszol: "Attól tartok igaza van".
Soha korábban nem volt ilyen nagy a véleménykülönbség az embert körülvevő földi környezet vélt vagy valódi válságáról, mint napjainkban.

Norman Myers, a kitüntetett környezet- és természetvédő és Julian Simon, a Maryland Egyetem közgazdásza, a környezetvédelmi mozgalmak szkeptikus kritikusa két végponton helyezkednek el. Ez a könyv a Columbia Egyetemen 1992 októberében tartott élő, provokatív vitájuk átirata. A szerzők részletesen kifejtik álláspontjukat, majd válaszolnak egymás érveire és ellenérveire, valamint néhány közönségkérdésre. Vajon a világunk történelmi örökség-e, amelyet éppen teljes elpusztítással fenyegetünk, ha nem változtatunk az erőforrásokat kihasználó eddigi módszereinken? Vagy a környezetvédők vaklármát csapnak, és alábecsülik a természet önfenntartó képességét és az emberiség alkalmazkodókészségét? Vajon valóban aggódnunk kell-e a fajok kihalása miatt? Képesek vagyunk-e új erőforrásokat találni, vagy az egyre fogyókat helyettesíteni?


ÁFA kulcs: 5%

EAN: 9789639326897

ISBN: 9639326895

Oldalszám: 236

Méret[mm]: 155 x 240 x 13

Tömeg[g]: 380 Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek