Vissza az oldal tetejére

Miért Antall József?

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
"Mert lényegileg mindegy, hogy társadalmi lényünk lustaságból jobboldali, vagy butaságból baloldali, ugyanis immár mindegy, hogy a lustasággal hiszékenyen visszaélő jobboldalisággal van dolgunk, avagy a butasággal lustán visszaélő baloldalisággal. Vagyis teljesen mindegy, hogy valaki hiszékenyen buta, avagy a butasággal visszaélő gazember. Az egyik pszichésen gaz, a másik pszichésen gaz, az egyik baloldali, a másik jobboldali - ember. Áramot egyik sem termel, de fogyaszt, az áramért egyik sem fizet, mert ők mindenképpen látnak.

Mindez a csevely eddig a lelki szférát jelentette, de ha elérkezik a társadalmi elszámoltatás ideje, akkor persze mindegyik a másik pszichéje szeretne lenni, ilyenkor igazán vidám a színmű, és ilyenkor történik az a csoda, hogy tévelygésüket mindegyikük odaadná egyetlen tiszta gondolatsorért, valamint iparosított országát is egy feudális lóért.

Sejthető tehát, hogy erősen reménytelen azon kísérletünk, hogy a megismerő értelem hosszadalmas és olykor fájdalmas fáradozásának boldogító eredményei felé terelgessük a tévelygőket, mert állapotuk leglényegesebb tünetei közé tartozik, hogy sohasem ismerik fel tévelygésük leglényegét. Mert nem ismerik, nem hajlandók ismerni a tévedés természetét."


Méret (mm): 137 x 252 x 9
Oldalszám: 164
Megjelenés: 2008. Tovább...

Ár: 2235 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek