Vissza az oldal tetejére

Miért nem tudom abbahagyni az evést?

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Míg az alkoholizmust vagy a kábítószer-függőséget ma már hajlamosabbak vagyunk betegségként felfogni, addig a kövér vagy falási rohamokkal küzdő embereket lenézzük és megvetjük akaratgyengeségük miatt. Ez az őszinte könyv végre tisztázza az ételfüggőség sokakat érintő problémájával kapcsolatos kérdéseket és félreértéseket, és felvázolja az utat a szabad, kényszeres evéstől mentes élet felé.

A különböző divatdiétákkal és a mellékhatásokkal rendelkező drága és magas hibaszázalékot produkáló gyógyszerekkel ellentétben a könyv által kínált program a krónikus túlevés gyökereit tárja föl, hogy ezáltal az egész életre szóló gyógyulás eszközeit adhassa mindazok kezébe, akik készek felelősen cselekedni saját egészségük és boldogságuk érdekében.

Debbie Danowskinak sikerült kigyógyulnia az ételfüggőségből: több mint 68 kilogrammot fogyott, és súlyát tíz éve tartja. A szerzők könnyed, beszélgető stílusa, pontos és közérthető magyarázatai, az állandó kérdésfeltevések, kérdőívek és az önvizsgálatra buzdító kijelentések valódi interaktív munkává teszik ezt a művet, amely új életet önt az elhízottak millióiba, és a szerzők saját példáján bizonyítja a leírtak igazságát. Nem csak az ételfüggőknek, hanem minden fogyókúrázónak hasznos segítsége lehet.


Eredeti cím : Why Can"t I Stop Eating? Recognizing, Understanding, and Overcoming Food Addiction
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789635287710
ISBN : 9635287710
Megjelenés : 2007.
Kötésmód : ragasztott kötött
Oldalszám : 320
Méret [mm] : 142 x 210 x 21
Tömeg [g] : 440 Tovább...

Ár: 3221 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek