Vissza az oldal tetejére

Míg a halál el nem választ

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
ISBN szám: 9789636893200

Békés vasárnap reggel. A 87-es körzet nyomozója, Steve Carella, kedvtelve nézegeti szépséges alvó feleségét, akit az orvos szerint már csak egy hét választ el a gyermekszüléstől. És a húga, Angela Carella is ezen a kellemes vasárnapon megy férjhez egy kedves fiúhoz, csupa szívmelengető családi esemény.

Csakhogy felberreg a telefon, és már vége is az idillnek. Valaki otromba tréfát űz a vőlegénnyel: kicsiny, gusztusosan csomagolt ékszerdobozban egy mérges pókot, egy úgynevezett fekete özvegyet tesz le az ajtaja elé. Vajon vicc-e ez? Vagy netán éppenséggel fenyegetés?

Jobb félni, mint megijedni, Carella tehát beindítja a gépezetét. Mégpedig úgy, hogy se a násznép, se az örömszülők, se a menyasszony ne vegyen észre semmit, hadd legyen zavartalan az ünnepség. És vendégnek álcázott kollégáival együtt elindul egy bizonytalan nyomon, amely csak lassan vezet eredményre. Közben zajlik az esküvő, és zajlanak az események. Megrendezett baleset, amelyben a vőlegény csaknem otthagyja a fogát, gyilkosság, amelynek egy vétlen szomszéd esik áldozatául, támadás, ádáz verekedés, átverés és leleplezés. S mindez egy ragyogóra sikerült tűzijátékos menyegző kulisszái mögött. Az elsőtől az utolsó percig lenyűgöző a feszültség és az izgalom, amelyet csak fokoz, hogy mindebből a násznép - a maga ragyogó figuráival- úgyszólván semmit sem érzékel.

Igazi elévülhetetlen Ed McBain-es bravúr...

Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Termék leírás

Míg a halál el nem választ - Regény, krimi

Eredeti cím: 'Til Death
EAN: 9789636893200, ISBN: 9636893200, Oldalszám: 192, Méret[mm]: 101 x 184 x 11

Virágos cserjék - Cserje árak, vásárlás

További információk
Szerző: Ed McBain
Kiadó Gabo Könyvkiadó
ISBN szám 9789636893200
Kiadás éve: 2009.
Oldalak száma: 192
Áfa kulcs: 5 %
Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek