Vissza az oldal tetejére

Milliárdosok a füvön

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kiadó: SZFÉRA KFT.

A könyv a világ egyik legnépszerűbb, misztikummal és rengeteg pénzzel övezett játékába nemcsak a golfozót vezeti be, hanem a fény, a csillogás, a "felső tízezer" életmódja iránt kíváncsi, de a golfot legfeljebb csak a képernyőről ismerő olvasót is.
Kiderül például, hogyan szeretett végleg egymásba a golf miatt a két színész világsztár, Catherina-Zeta Jones és Michael Douglas, s vajon miért képtelenek szabadulni a golftól azok az ismert szermélyiségek, akik egyébként a szórakoztató iparban vagy más sportágban is sokra vitték: a sor Ronaldótól Arnold Schwarzeneggeren át Justin Timberlake-ig terjed. Bepillantást enged a könyv a golffal kapcsolatos drámai történetekbe is. Kiderül, miért nevezik a világ leghíresebb pályáját, Augustát a"halál torkának", hogyan viselik a hisztérikus feleségek golf-milliárdos férjeik félrelépéseit, és miért ütöttek gazdag amerikaiak Henry Ford birtokán naponta több ezer labdát az óceánba.
Eddig ismeretlen, de hihetetlenül érdekes titkok rejtélye is megoldódik: miért éppen a golfozást ismerő hadifoglyok építették a II. világháborúban a leghosszabb menekülési alagutat az egyik német koncentrációs táborban? Hogyan hatott a fajüldözéséről hírhedt Ku Klux Klan az amerikai golfra? Miként volt képes a "golfozók bandája" titokban irányítani a hatvanas-hetvenes években a legnagyobb világhatalom politikáját?
No és természetesen fény derül arra, miért áramlik félelmetes mennyiségű pénz éppen ebbe a sportágba, kik a legnagyobb sztárok, s mit tettek azért, hogy rengeteg pénzt keressenek. Választ ad a könyv arra is, hogyan vezet 2700000 próbaütésen keresztül az út a golf és a pénzhegy csúcsára.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789638733337
ISBN : 9638733337
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 232
Méret [mm] : 160 x 231 x 14
Tömeg [g] : 400 Tovább...

Ár: 2841 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek