Vissza az oldal tetejére

Mindennapjaink konfliktushelyzetei

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
Kivel nem esett még meg, hogy felszínre törő indulatainak engedelmeskedve konfliktushelyzetbe keveredett, és valósággal akarata ellenére, a lehető legrosszabb megoldást választva igyekezett kikeveredni a bajból? Konfliktushelyzetekben gyakran viselkednünk helytelenül, intuitíve, nem engedve teret semmiféle mérlegelésnek vagy megfontolásnak. Valójában ezek rögzült magatartásformák, amelyeket szüleinktől, tanárainktól, nevelőinktől stb. sajátítottunk el. Leggyakrabban mégsem magukkal a konfliktusokkal van baj, hiszen azok modern pszichológiai álláspontok szerint mindenképpen életünk természetes velejárói, s kreatív funkciójuk, motiváló erejük, személyiségépítő hatásuk is lehet.

Nagyon is érdemes tehát megismerkednünk olyan módszerekkel, amelyek tudatosítják bennünk a konfliktus-kezelés különféle eszközeit, megismertetnek bennünket a konfliktusok belső természetével, dinamikájával, s amelyek révén megtanulhatjuk, hogy akár tudatos konfliktusgerjesztéssel hogyan keveredhetünk ki megfeneklett helyzetekből.

Mert mindez bizony lehetséges! Hogy hogyan? Nos, erre ad választ ez a kiváló könyv - sokoldalúan és szemléletesen, sok-sok gyakorlati példával, valós élethelyzet megjelenítésével.


Méret (mm): 169 x 238 x 16
Oldalszám: 308
Megjelenés: 2009. Tovább...

Ár: 3610 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek