Vissza az oldal tetejére

Mindent rólad

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
ISBN szám: 9789630799911

Torkon ragad, és nem ereszt, amíg a végére nem értél. Most megtudod, milyen érzés, ha egy nőt a szerelmével zaklat egy megszállott férfi.

Clarissa Bourne részt vesz egyik egyetemi kollégája, Rafe Solmes könyvbemutatóján, amikor azonban másnap felébred, nem emlékszik pontosan, hogy mi történt éjszaka. Rafe megerőszakolta? Kábítószert tett az italába? Rafe attól az éjszakától fogva mindig mindenütt ott van, ahol Clarissa, az egyetemen, a méteráruboltban, a vonatállomáson. Az ő üzeneteivel van tele Clarissa hangpostája, az ő ajándékai töltik meg a postaládáját. Világosan a tudtára adja Clarissának, hogy soha többé nem engedi el. Mert Clarissa az övé.

Clarissa megkönnyebbül, amikor beválogatják esküdtnek, hiszen Rafe nem mehet utána a bíróságra. A tárgyalóteremben egy zaklatás története bontakozik ki lassan előtte, melynek áldozata az ő megpróbáltatásaihoz ijesztően hasonló élményeket élt át. Ráeszmél, hogy ha meg akar szabadulni Rafe-től, ha azt akarja, hogy a rendőrség komolyan vegye a panaszát, minden eseményt dokumentálnia kell, minden ajándékát meg kell őriznie, tehát állhatatosan gyűjti Rafe tébolyának bizonyítékait, hogy később ellene fordíthassa. Lejegyzi a vérfagyasztó mesét, melynek kusza szálaival Rafe mindent besző, s melynek befejezése szörnyűbb Clarissa legsötétebb rémálmánál.

Fordította: Balázs Júlia - Szerző: Claire Kendal, Kiadó: Európa Könyvkiadó

Tovább...

Ár: 3490 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Termék leírás

Mindent rólad - Regény

Eredeti cím: The Book of You
EAN: 9789630799911, ISBN: 9630799911, Oldalszám: 392, Méret[mm]: 122 x 200 x , Tömeg[g]: 400

További információk
Szerző: Claire Kendal
Kiadó Európa Könyvkiadó
ISBN szám 9789630799911
Kiadás éve: 2015.
Oldalak száma: 392
Áfa kulcs: 5 %
Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek