Vissza az oldal tetejére

Múmiák - Az emberi test - Hangoskönyv (CD)

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

A Hangos MI MICSODA olyan hangjáték, mely a már jól ismert és népszerű MI MICSODA sorozat témáit dolgozza fel. Egy cd-n két könyv témáján vezet végig a két főszereplő: Timi és Tomi. Olykor a mindig izgága átváltozó művész barátjuk, Quentin is bekapcsolódik a jelenetekbe. A történeteket az elbeszélő foglalja keretbe, ő tárja a gyerekek elé egy-egy téma gazdag ismeretanyagát.

Az emberi test: Az emberi test a természet legnagyobb csodája: az az összehangolt munka, melyet szerveink, izmaink és csontjaink végeznek, nem hasonlítható össze semmi mással. A legújabb hangos MI MICSODÁBAN ennek a remekműnek a bemutatására vállalkozik a táncos lábú Timi és a tudósi babérokra törő Tomi, de a mindig izgága Quentin is hallatja a hangját. Megtudhatjuk, hány vérkörünk van, melyik izmunk dolgozik megállás nélkül életünk végéig, és még az is kiderül, van-e hetedik érzékünk?

Múmiák: Pontosan tudjuk, mit ettek régen az emberek, milyen betegségeik voltak, és miként gyógyították őket. Hogyan lehetséges ez? A Múmiák című Hangos MI MICSODA erről szól! Timi kicsit fél a múmiáktól, a bátor Tomi azonban kalandos utazásra viszi Egyiptomba, így a gyámoltalan kislány sokat tanul a régi időkről. Kiderül, melyik a leghíresebb múmia, vagy mitől természetes vagy mesterséges egy múmia. Aki végighallgatja a legújabb MI MICSODA hangoskönyvet, azt is megtudhatja, találtak-e valaha Magyarországon múmiákat?


Méret (mm): 141 x 125 x 10
Megjelenés: 2006. Tovább...

Ár: 2280 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek