Vissza az oldal tetejére

Muszasi III.

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

A Muszasi többek szerint a japán Elfújta a szél. Igazi nagyregény, amely a XVI. századi Japánt örökíti meg. Azt a Sógun történetéből is ismert Japánt, amely a több mint 150 évig tartó háborúskodás után egy igazi hősért kiállt, aki egyesíti a feldúlt és zsarnok nagyurak által felosztott országot. Itt lép színre Muszasi, a valóságban is létező páratlan kardforgató harcművész, író és zen-buddhista mester, hogy megkezdje emberpróbáló küzdelmét egy újkor hajnalán...

Eidzsi Josikava egyike Japán legtermékenyebb és legnépszerűbb íróinak. A Muszasi olyan történelmi regény, amelynek öt kötetét számtalanszor jelentették meg, generációk nőttek fel rajta, film- és tévésorozatok tömege készült belőle, hiszen Japán élő folklórjának része. E sorozattal az olvasó egy hosszú utazásra indul a felkelő nap országába, amelyet egykor szamurájok és sógunok uraltak, és ahol a kard osztott igazságot.

Az ötrészes sorozat harmadik kötetében a büszkeség, a bosszú és a szenvedély játssza a főszerepet. Muszasi száz ellenséget szerez, és aki kardjának útjába áll, annak végzetévé válik.


Eredeti cím : Musashi, Book 3: The Way of the Sword
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639752917
ISBN : 9639752917
Megjelenés : 2007.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 416
Méret [mm] : 125 x 200 x 26
Tömeg [g] : 320 Tovább...

Ár: 3799 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek