Vissza az oldal tetejére

Múzeumpedagógiai tanulmányok III.

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Kiadó: Gondolat Kiadó

"Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karán működő Múzeumpedagógiai Munkacsoportjának célkitűzése a már pályán lévő pedagógusok, múzeumi szakemberek és a felsőoktatásban részt vevő hallgatók, gyakorlatra orientált felkészítése, múzeumi órák, szabadidős gyermekfoglalkozások szakszerű megtartására.

A Múzeumpedagógiai tanulmányok III. kötetével elsősorban a képzésben részt vevő hallgatók számára kívánunk segítséget nyújtani. A tanulmányok szerzői a hazai múzeumpedagógia jeles szakemberei, akik a szakon többnyire oktatási tevékenységet látnak el.

A kötet témakínálata rendkívül változatos, képet kaphatunk a múzeumpedagógia hazai helyzetéről, valamint jövőképéről: művészeti, történettudományi, természettudományi, néprajzi és gyakorlati területről egyaránt.

Valamennyi tanulmányhoz irodalomjegyzék kapcsolódik, amely segítséget kíván nyújtani a múzeumpedagógia iránt érdeklődők számára a további kutatási tevékenységekben való elmélyüléshez.

A most megjelenő könyv gazdag tartalma, olvasmányos jellege alapján ajánlható azok számára, akik érdeklődnek a múzeumpedagógia iránt." (a Szerkesztők)


Szerkesztő : Foghtűy Krisztina; Szepesházyné Kurimay Ágnes
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789636931803
ISBN : 9636931803
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 300
Méret [mm] : 168 x 238 x 17
Tömeg [g] : 500 Tovább...

Ár: 2850 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek