Vissza az oldal tetejére

Nagy egészségkönyv testnek és léleknek

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Függetlenül attól, hogy mennyi idős és éppen milyen az erőnléte, a könyv segítségével a legjobb formába hozhatja testét és egészségét, és fittebbé válhat, mint valaha.

Kurt Tepperwein - több évtizede köztiszteletben álló természetgyógyászként és terapeutaként - ismeri a test, a szellem és a lélek érzékeny kölcsönhatását. Az ő összegyűjtött tudását tartalmazza ez a könyv, amely tulajdonképpen egy örök érvényű naptár, egy tanácsadó kötet és egy gyakorló munkafüzet inspiráló keveréke.

A Nagy egészségkönyv egész évben elkíséri olvasóját: minden hónaphoz tartozik egy adott téma, ezen belül pedig minden egyes naphoz egy adott impulzus és feladat, amelyek tudatosabb testérzést és jobb erőnlétet eredményeznek. A legjobb módja annak, hogy aktiváljuk saját energiáinkat, megelőzzük a betegségeket, fittek maradjunk és tökéletesen érezzük magunkat, hogy naponta használjuk ezt a kincsestárat.

A Nagy egészségkönyvnek köszönhetően Ön is lehetőséget kap arra, hogy "könyvbarátja" vezetésével napról napra "beleérezhesse magát" a testébe, egészségesen táplálkozzon, és a lehető legjobbat adja a szervezetének, amit csak lehetséges: szeretetteljes és tudatos figyelmet. Gondoljon csak bele, mennyi betegség alakul ki egyszerűen figyelmetlenségből: a helytelen öltözködés, a helytelen táplálkozás, a helytelen alvási szokások vagy életmód miatt. Ha beteg, természetesen orvosra van szüksége. A Nagy egészségkönyv azonban hozzájárul, hogy egyáltalán ne is betegedjen meg.


Eredeti cím : Das große BodyFit-Buch für Körper und Seele
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789635289257
ISBN : 9635289257
Megjelenés : 2008.
Kötésmód : ragasztott kötött
Oldalszám : 552
Méret [mm] : 166 x 240 x 30
Tömeg [g] : 840 Tovább...

Ár: 5691 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek