Vissza az oldal tetejére

Nagy húsenciklopédia

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

A hús, a vad és a szárnyas az egész világ konyhaművészetének középpontjában áll, és ma is olyan népszerű, mint volt bármelyik történelmi korban. Az új tenyésztési és vágási gyakorlatnak köszönhetően a húsok mára soványabbak, egészségesebbek és olcsóbbak lettek, ráadásul kevés olyan élelmiszer létezik, amely a húshoz hasonlóan sokoldalú, népszerű és ennyire tápláló lenne. Legyen szó ünnepi fogásról vagy laktató egytálételről, kétség nem férhet hozzá, hogy a húsból, szárnyasból és vadból bármely alkalomra finom étel készíthető. A Nagy húsenciklopédia fényképekkel gazdagon illusztrált könyv, amely segít eligazodni az egyes húsfélék vásárlásának, előkészítésének és elkészítésének rejtelmeiben.


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639134959
ISBN : 9639134953
Megjelenés : 2004.
Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám : 256
Méret [mm] : 240 x 305 x 24
Tömeg [g] : 1 640 Tovább...

Ár: 6166 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek