Vissza az oldal tetejére

Naplovag

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

Raynard Tancarvil azzal a szándékkal érkezik Tigoronra, hogy barátja halotti leplét a föld alatt rejtező Sziklatemplom oltárára terítse. A szigeten azonban nem azt találja, amire számított: a külhoni országokból érkezett lovagok egymással viszálykodnak, az isteni parancsolatok betartása helyett azok megszegésében jeleskednek, s ennek okán nemhogy az ősi szentély visszafoglalása, de még a hídfő megtartása is lehetetlen vállalkozásnak tűnik. Raynard vihar sodorta falevélhez hasonlatosan hányódik a hatalmasok között, míg végül beáll a zarándokok védelmezői, a Naplovagok közé, és velük együtt leereszkedik a mélybe, hogy megküzdjön a sötétség lényeivel, az Elfajzottakkal...

A Vasemberek szerzőjének regényében a Tigoron meghódításáért folyó Szent Háború történetébe nyerhet az olvasó betekintést.

Hősök, harcosok, felfedezők.

Mindannyian az ismeretlennel, a létüket s a világ sorsát fenyegető veszéllyel néztek szembe. Róluk szól ez az egyedülálló, történelmi fantasy novellákat tartalmazó kötet, melyet a címadó, Káosz világán játszódó regény, és a véreskezű karibi kalóz utáni hajszát bemutató kisregény foglal komor keretbe.


Eredeti cím : All rights reserved!
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639566811
ISBN : 9639566811
ISSN : 1217-6893
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : ragasztott kötött
Oldalszám : 416
Méret [mm] : 127 x 205 x 30
Tömeg [g] : 360 Tovább...

Ár: 2373 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek