Vissza az oldal tetejére

Nélkülözhetetlen vendégváró falatok

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Kiadó: Vince Kiadó

A vendégváró falatok a szakácsművészet modern, rugalmas és látványos elemei. Gusztusos "apróságok" elegáns tálalásban - a hangsúly mégis mindenkor az egyszerűségen és az ízléses tálaláson van. Sem kés, sem villa nem szükséges hozzá - barátok viszont annál inkább, akikkel megosztjuk az élvezetet.
Friss hozzávalókból készülnek a keleti ínyencségek a dim sumtól a sushiig; a nagy tál antipasti például hosszú, nyári ebédre való; a mártások és mártogatnivalók egy családi délutánra; az egyszerű, de ínycsiklandozó tapas és meze pedig partira. A vendégváró falatok - lehetnek elegánsak vagy "lazák" - mindig nagyszerűek.

A kötet jellemzői: A fejezetek régiók és kulturális egységek szerint mutatják be a spanyol tapast, a keleti mediterrán mezét, a távol-keleti dim sumot, az indiai tésztákat és a tüzes tex-mex partifalatokat. Színes oldalpárok szólnak a bruschettáról, a satayról és egyéb nyársakról, a tengeri finomságokról, a sushiról, a szendvicsekről, a mártásokról, a pácolt olajbogyókról - és sok másról. A lapszélen - lépésről lépésre - képek és szövegek mutatják a tennivalókat és a "trükköket", a különleges hozzávalókról pedig megjegyzések tájékoztatnak.


Szerkesztő : Cseh Szilvia
Eredeti cím : The Essential Finger Food Cookbook
Nyelv : angol; magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789639552210
ISBN : 9639552216
Megjelenés : 2004.
Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám : 304
Méret [mm] : 220 x 285 x 25
Tömeg [g] : 1 490 Tovább...

Ár: 5220 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek