Vissza az oldal tetejére

Német irodalmi szöveggyűjtemény III.

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Ajánlott a nem kezdő szinten álló nyelvtanulók számára. A gyűjtemény az első két szöveggyűjtemény tematikáját követi és bővíti az életkornak megfelelően. Gyakran visszatérő probléma a megfelelő kiegészítő anyag hiánya. A kiadvány célja a németül tanuló gyerekek nyelvi készségének sokoldalú fejlesztése verseken, tréfás verseken, jeleneteken, játékos feladatokon keresztül.

A témakörök egy-egy témát sokféle oldalról közelítenek meg, különböző nehézségű versek közül válogatva, egy-egy készség fejlesztését szem előtt tartva, vagy komplexitásra törekedve. A verseken keresztül lehetőség nyílik a szép kiejtés gyakoroltatásán túlmenően, az olvasási készség fejlesztésére, a szókincs bővítésére, és bizonyos nyelvtani szerkezetek rögzítésére. Nem válik unalmassá, monotonná a tananyag, ha verssel, jelenettel, játékos feladattal közelítjük meg és egészítjük ki az adott témát. A passzív befogadáson túl a tanuló felfedező útra indulhat, önállóan dolgozhat a kiadvány segítségével, akár illusztrációt is készíthet az elolvasott szöveghez.

A találós kérdések, a szórejtvények és az egyéb feladatok nemcsak szórakoztatnak, de mélyítik és más oldalról közelítik meg a tanultakat. Mind a tanárnak, mind a diáknak szabad a válogatás a könnyebb és a nehezebb szövegek, feladatok között. Használható órakeretben, fakultáción, műsorokra, versenyekre való felkészüléshez, tehetséggondozásra.


Nyelv : német
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9638397187205
ISBN : 9639216240
Megjelenés : 2000.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 112
Méret [mm] : 165 x 235 x 5
Tömeg [g] : 200

Tovább...

Ár: 0 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Termék leírás

Német irodalmi szöveggyűjtemény III. - Nyelvkönyvek – Német nyelvkönyv

További információk
Szerző: Mészárosné dr. Percze Gabriella
Kiadó Pedellus Novitas Kft.
Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek