Vissza az oldal tetejére

Nézd, hogy növök!

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:
" "Milyen érdekes! Mennyire jó nézni!" - mondta egy kismama, akinek kezébe adtam Stuart Campbell nemzetközileg elismert professzor "nézd, hogy növök!" című könyvét. Azt hiszem, nagyon jó ötlet volt egybegyűjteni a terhesség kezdetétől a végéig készített jó minőségű háromdimenziós ultrahang képeket a magzat méhen belüli normális fejlődésének szemléltetésére. A képeket érdekes és aktuális magyarázat kíséri.

Az egyedülálló kötet a fejlett technika segítségével korábban elképzelhetetlen részletességgel mutatja be a magzat növekedését hétről hétre. Láthatjuk, hogyan mosolyog, ásít, ficánkol, egyszóval viselkedik! A könyv a magzat életének, növekedésének, fejlődésének hiteles dokumentuma. Tanulmányozása nagy élményt jelent várandós anyáknak és szakembereknek egyaránt.

A könyvet elsősorban ajánlom a kismamáknak, mert érzéseikre, gondolataikra, kérdéseikre csodálatos képekben, szakszerű magyarázatokkal kapnak választ, és ajánlom azoknak az édesanyáknak, akik ismét szeretnék átélni és megosztani gyermekükkel, családjukkal a felejthetetlen kilenc hónap csodálatos élményeit." (Dr. Szabó János egyetemi tanár)


Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789638656520
ISBN : 9638656522
Megjelenés : 2004.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 112
Méret [mm] : 150 x 210 x 7
Tömeg [g] : 250 Tovább...

Ár: 2366 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek