Vissza az oldal tetejére

Obama

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző:

"Meghallani és megérteni a kor szavát, kommunikálni a tömegekkel, megszerezni a tömegek támogatását - hol lehet ezt ma megcsinálni? Természetesen az interneten. Obama tudta ezt és nyert. Nyerni akarunk mi is?" (Bőgel György)

"Két hibát lehet elkövetni. Az egyik, ha elhisszük, hogy a gazdaság és a politika hasonló logika mentén működik, és ha mondjuk a gazdaságot már jól ismerjük, mindent tudunk a politikáról is. A másik, ha nem vesszük figyelembe azokat az innovációkat, amelyek a politikában vagy a gazdaságban születnek, és hasznosak lehetnek a másik alrendszerben is. Ez a könyv segíthet abban, hogy a második hibát egyetlen gazdasági döntéshozó se követhesse el." (Török Gábor)

"Obama megértette: a fentről lefelé irányuló hatalomnál sokkal hathatósabb összefogni és mozgósítani egyszerű emberek millióit. Ehhez át kell engedni a kontroll jelentős részét, de az Internet adta lehetőségek következetes és kiterjedt alkalmazásával ez sem lehetetlen. Hogy az egy teljesen más világ? Ezt csak az tudja megítélni, aki megpróbálja alkalmazni a könyvben bőven fellelhető tanulságokat." (Novák Péter)


Eredeti cím : Winning Business Lessons of the Obama Campaign
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789630587389
ISBN : 9630587389
Megjelenés : 2009.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 216
Méret [mm] : 148 x 204 x 14
Tömeg [g] : 310 Tovább...

Ár: 2803 Ft

Az itt látható termék csak ismertetés, leírás, a katalógus része. Nem rendelhető tétel!

Kertészeti könyvek a Wiandt Kertészet webáruházában rendelhetők az alábbi linken:


Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Más könyvek